Dr Bogdanović
Hydra care - 2 kreme

Promo cena: 3180,00 RSD
Cena sa 20% POPUSTA: 2540,00 RSD


Antiage krema “Dr Bogdanović Hydra care” namenjena je za 24 – časovnu negu svih tipova kože lica i vrata. Sada SAMO jednu kremu možete koristiti tokom celog dana što olakšava svakodnevnu rutinu nege kože. Odložite starenje kože i recite NE finim borama na licu i vratu pomoću hidratantne kreme sa hijaluronom i vitaminom E!

Aqua/Water, Vaselinum Album, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Carbomer, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Ethyl alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Propylparaben, Methylparaben, Fragnance.

“Dr Bogdanović Hydra care”
Antiage krema za lice i vrat
24 časa nege i zaštite!

Koža, bez obzira na godine, zahteva negu. A sa godinama gubi svoju elastičnost, hidriranost i sjaj, pa se već nakon 30. godine javljaju prve fine bore. Zato, samo redovna i pravilna nega može odložiti uticaj vremena na kožu, a odabir prave kreme je prvi korak ka lepoj i zdravoj koži!

Stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, a u saradnji sa renomiranim farmaceutima, uložio je iskustvo i znanje stečeno kroz više od 25 godina rada sa pacijentima u stvaranje antiage linije krema među kojima se nalazi i HIDRA CARE - hidratantna krema za potrebe svih tipova kože bez obzira na uzrast!

S obzirom na to da je koži neophodna svakodnevna intenzivna hidratacija u cilju održavanja svežine i prevencije starenja, to je i osnovni zadatak kreme za lice i vrat “Dr Bogdanović Hydra care”.

Osim održavanja vlažnosti i elastičnosti, ova krema obezbeđuje koži i potrebnu zaštitu od spoljnih uticaja, što je presudno u očuvanju vitalnosti kože lica.

 

Delovanje kreme Hydra care

dr bogdanovic cosmetics hydra care

Dr Bogdanović Hydra care krema je bogata supstancama sa snažnim hidrirajućim i antiaging efektom jer sadrži hijaluron, vitamin E, esencijalna ulja i peptide koji, delujući na ćelijskom nivou, dovode do:

  • duboke hidratacije i
  • značajnog SMANJENJA finih bora
  • uz prevenciju starenja kože.

Hijaluron nadoknađuje istrošene prirodne depoe hijaluronske kiseline, privlači i vezuje vodu dodajući volumen i dajući koži vitalnost i jedrinu, pa utiče na uklanjanje bora.

Vitamin E deluje kao snažan antioksidans uspešno neutrališe štetne slobodne radikale, te doprinosi regeneraciji, zaštiti kože i sprečavanju prevremenog starenja.

Lagana tekstura kreme omogućava koži da je brzo upija sa odmah vidljivim efektom osveženja, a fini transparentni sloj štiti je od spoljašnjih uticaja.

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Hydra care”:

  • Fantastična svežina
  • Intenzivno hidrirana koža
  • Popravljen tonus
  • Blistava koža
  • Redukcija finih bora
  • Poboljšanje vitalnosti i jedrine kože

NAPOMENA: Antiage krema “Dr Bogdanović Hydra care” NIJE testirana na životinjama.

 

Da biste već danas PORUČILI kremu “Dr Bogdanović Hydra care” za sve tipove kože kliknite OVDE.

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Ultra care” za negu suve i osetljive kože lica i regije oko očiju kliknite OVDE.

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Perfect care” za negu normalne i masne kože lica kliknite OVDE.