Dr Bogdanović
Perfect care + Hydra care

Promo cena: 3480,00 RSD
Cena sa 20% POPUSTA: 2780,00 RSD


Antiage krema “Dr Bogdanović Perfect care” namenjena je za 24 časa nege normalne i masne kože. Prednost ove kreme je što je možete koristiti i ujutru i uveče, te svakodnevna rutina nege kože konačno postaje laka i ne oduzima mnogo vremena! Za hidriranu, osveženu i kožu bez bora tu je hidratantna krema sa hijaluronom i ši buterom!

Antiage krema “Dr Bogdanović Hydra care” namenjena je za 24 – časovnu negu svih tipova kože lica i vrata. Sada SAMO jednu kremu možete koristiti tokom celog dana što olakšava svakodnevnu rutinu nege kože. Odložite starenje kože i recite NE finim borama na licu i vratu pomoću hidratantne kreme sa hijaluronom i vitaminom E!

Aqua/Water, Shea butter, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Petrolatum, Ceteareth 20, Hyaluronic Acid, Glyceril Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Grapeseed oil, Jojoba oil, Apricot Kernel oil, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Panthenol, Cyclomethicone, Dimethicon, Triethanolamine, Colloidal Silver, Hydrogen Peroxide, Fragnance.

Aqua/Water, Vaselinum Album, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Carbomer, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Ethyl alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Propylparaben, Methylparaben, Fragnance.

“Dr Bogdanović Perfect care”
Antiage krema za normalnu i masnu kožu
24 časa savršene nege!

Normalna koža, da bi bila lepa i zdrava, zahteva svakodnevnu negu, baš kao i masna koža, koja je čvrsta i debela sa vidljivim porama i koja sporije stari, ali se bore ipak pojavljuju. Međutim, ona je zbog prirodnog zaštitnog filma sklona stvaranju akni, te je neophodno koristiti odgovarajuću kremu kako bi se držala pod kontrolom.

Posle 30. godine života, osobe sa ovim tipom kože dobijaju prve bore, pa je tada potrebno početi koristiti i antiaging kreme.

Baš zato je stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, sarađujući sa renomiranim farmaceutima, iskoristio svoje iskustvo i znanje sticano tokom više od 25 godina rada sa pacijentima i stvorio antiage liniju krema među kojima se nalazi i PERFECT CARE - hidratantna krema za potrebe nege normalne i masne kože!

Osnovni zadatak kreme za lice “Dr Bogdanović Perfect care” je da reguliše masnoću kože, sprečava stvaranje bora i redukuje već postojeće uz snažnu hidrataciju i izražen lifting efekat.

 

Delovanje kreme Perfect care

dr bogdanovic cosmetics perfect care

Hijaluron (za hidriranje kože) + ši buter (shea butter popravlja strukturu kože i njenu elastičnost, a ne stvara mitisere)

Dr Bogdanović Perfect care krema je bogata hijaluronom, shea butter-om i esencijalnim uljima pa ima snažan antiaging efekat, a uz to dovodi do regeneracije na ćelijskom nivou, što dovodi do:

 

 • duboke hidratacije,
 • značajnog osveženja i blistavosti
 • prevencije starenja kože.

Ova krema utiče na održavanje tonusa kože što znači i zategnutu kožu!

Hijaluron je bioaktivni hidratantni sastojak koji daje trenutno čvršću i zategnutiju kožu uz pojačanu hidratacijui održava tonus i volumen kože, te neutrališe štetne slobodne radikale, što sve dovodi do uklanjanja bora.

Ši buter utiče na regeneraciju kože, a ujedno i popravlja strukturu kože čime dovodi do više vlažnosti, tonusa i elastičnosti. Ne zapušava pore, te ne dovodi so stvaranja mitisera, što je veoma važno kada je reč o masnoj koži sklonoj aknama i bubuljicama. Uz to, štiti kožu od negativnih spoljnih uticaja.

 

U kremi se još nalaze i:

 • ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, pa se koristi za lečenje akni, bubuljica i problema sa kožom, a ujedno i pojačava učinak hidratacije
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki kajsije koje hrane kožu, daju joj vlažnost i štite od loših spoljnih uticaja, ali i deluju prilikom uklanjanja bora i zatezanja lica, a rezultati su brzo vidljivi
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki grožđa koje saniraju povrede kože nastale usled UV zračenja i usporavaju starenje
 • pantenol B5 neguje kožu i regeneriše je
 • retinol koji uklanja mrtve ćelije površinskog sloja koža i pomaže pri stvaranju novih ćelija, te ima antiaging dejstvo
 • vitamin E koji je savršen antioksidans

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Perfect care”:

 • Koža je osvežena
 • Prevencija starenja
 • Regenerisana  struktura kože
 • Ublažavanje bora za samo 3 do 4 nedelje
 • Usporena pojava novih bora

 

NAPOMENA: Antiage krema “Dr Bogdanović Hydra care” NIJE testirana na životinjama.

 

Da biste već danas PORUČILI kremu “Dr Bogdanović Hydra care” za sve tipove kože kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Hydra care” za negu svih tipova kože lica i vrata kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Ultra care” za negu suve i osetljive kože lica i regije oko očiju kliknite OVDE.

“Dr Bogdanović Hydra care”
Antiage krema za lice i vrat
24 časa nege i zaštite!

Koža, bez obzira na godine, zahteva negu. A sa godinama gubi svoju elastičnost, hidriranost i sjaj, pa se već nakon 30. godine javljaju prve fine bore. Zato, samo redovna i pravilna nega može odložiti uticaj vremena na kožu, a odabir prave kreme je prvi korak ka lepoj i zdravoj koži!

Stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, a u saradnji sa renomiranim farmaceutima, uložio je iskustvo i znanje stečeno kroz više od 25 godina rada sa pacijentima u stvaranje antiage linije krema među kojima se nalazi i HIDRA CARE - hidratantna krema za potrebe svih tipova kože bez obzira na uzrast!

S obzirom na to da je koži neophodna svakodnevna intenzivna hidratacija u cilju održavanja svežine i prevencije starenja, to je i osnovni zadatak kreme za lice i vrat “Dr Bogdanović Hydra care”.

Osim održavanja vlažnosti i elastičnosti, ova krema obezbeđuje koži i potrebnu zaštitu od spoljnih uticaja, što je presudno u očuvanju vitalnosti kože lica.

 

Delovanje kreme Hydra care

dr bogdanovic cosmetics hydra care

Dr Bogdanović Hydra care krema je bogata supstancama sa snažnim hidrirajućim i antiaging efektom jer sadrži hijaluron, vitamin E, esencijalna ulja i peptide koji, delujući na ćelijskom nivou, dovode do:

 • duboke hidratacije i
 • značajnog SMANJENJA finih bora
 • uz prevenciju starenja kože.

Hijaluron nadoknađuje istrošene prirodne depoe hijaluronske kiseline, privlači i vezuje vodu dodajući volumen i dajući koži vitalnost i jedrinu, pa utiče na uklanjanje bora.

Vitamin E deluje kao snažan antioksidans uspešno neutrališe štetne slobodne radikale, te doprinosi regeneraciji, zaštiti kože i sprečavanju prevremenog starenja.

Lagana tekstura kreme omogućava koži da je brzo upija sa odmah vidljivim efektom osveženja, a fini transparentni sloj štiti je od spoljašnjih uticaja.

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Hydra care”:

 • Fantastična svežina
 • Intenzivno hidrirana koža
 • Popravljen tonus
 • Blistava koža
 • Redukcija finih bora
 • Poboljšanje vitalnosti i jedrine kože

NAPOMENA: Antiage kreme iz kolekcije “Dr Bogdanović Cosmetics” NISU testirane na životinjama.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Hydra care” za negu svih tipova kože lica i vrata kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Ultra care” za negu suve i osetljive kože lica i regije oko očiju kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Perfect care” za negu normalne i masne kože lica kliknite OVDE.