Dr Bogdanović
Ultra care

Promo cena: 1890,00 RSD
Cena sa 15% POPUSTA: 1600,00 RSD


Antiage krema “Dr Bogdanović Ultra care” namenjena je za 24 časa intenzivne nege suve i osetljive kože, kao i regije oko očiju. Pored toga, negu kože čini posebno lakom jer SAMO jednu kremu možete koristiti tokom celog dana. Neka i vaša koža bude osvežena, zaštićena i bez bora uz pomoć hidratantne kreme sa hijaluronom i ši buterom!

Aqua/Water, Mineral oil, Shea butter, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Petrolatum, Ceteareth 20, Hyaluronic Acid, Glyceril Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Laminaria Hyperborea extract, Tocopherol, Sesamum oil, Grapeseed oil, Jojoba oil, Apricot Kernel oil, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Panthenol, Cyclomethicone, Dimethicon, Colloidal Silver, Hydrogen Peroxide, Fragnance.

“Dr Bogdanović Ultra care”
Antiage krema za suvu i osetljivu kožu
24 časa zaštite i nege!

Iako svi tipovi kože zahtevaju svakodnevnu negu kako bi lice bilo lepo, a koža zdrava, posebnu pažnju zahteva suva i osetljiva koža, kao i regija oko očiju, gde je koža izuzetno nežna. Suva i osetljiva koža lako puca i sklona je perutanju, kao i različitim reakcijama na spoljašnje uticaje, a na njoj se nakon 30. godine lako stvaraju prve vidljive fine bore. Zato je veoma važno pažljivo i pravilno odabrati kremu koja će je dovoljno nahraniti, hidrirati, ukloniti bore, sprečiti nastanak novih, ali je i zaštititi od negativnog dejstva spoljnih uticaja.

Zato je stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, a u saradnji sa renomiranim farmaceutima, uložio iskustvo i znanje stečeno kroz više od 25 godina rada sa pacijentima u stvaranje antiage linije krema među kojima se nalazi i ULTRA CARE - hidratantna krema za potrebe intenzivne nege suve i osetljive kože, kao i regije oko očiju!

S obzirom na to da suva i osetljiva koža zahteva svakodnevnu intenzivnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, hranjenje, regeneraciju, ali i hidrataciju u cilju održavanja svežine, redukcije bora i prevencije stvaranja novih, to je i osnovni zadatak kreme za lice “Dr Bogdanović Ultra care”.

 

Delovanje kreme Ultra care

dr bogdanovic cosmetics ultra care Hijaluron (za hidriranje kože) + ši buter (shea butter stvara zaštitni sloj)

Dr Bogdanović Ultra care krema jebogata hijaluronom, shea butter-om i esencijalnim uljima i ima snažan antiaging efekat te izaziva regeneraciju na ćelijskom nivou, što dovodi do:

 • duboke hidratacije,
 • hranjenja kože,
 • značajnog UMANJENJA bora
 • prevencije starenja kože
 • i stvaranja zaštitnog filma.

Zbog svog sastava, ova krema pomaže u izgradnji neuro-transmitera koji su odgovorni za održavanje tonusa mišića, a bolji tonus mišića znači i manje opuštenu kožu!

Hijaluron, kao prirodna supstanca koja se već nalazi u vezivnom tkivu kože, vezuje vodu i omogućava bolju hidrataciju, održava tonus i volumen kože i neutrališe štetne slobodne radikale, pa je koža osvežena i zategnuta, a bore uklonjene.

Ši buter dovodi do regeneracije i transformacije kože što utiče na popravljanje vlažnosti, tonusa i elastičnosti, te se dobija efekat prirodnog faceliftinga, a koža je oporavljena. Film koji stvara, štiti kožu od negativnih spoljašnjih uticaja, te sprečava preterano isušivanje kože, uz normalnu propustljivost pora (koža “diše”).

U kremi se još nalaze i:

 • ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, pa je odlično za suvu i osetljivu kožu
 • ekstrakt proteina pšenice koji hrani kožu
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki grožđa i ulja semenki kajsije koja popravljaju oštećenja nastala UV zračenjem na molekularnom nivou, što značajno usporava starenje i redukuje bore, a uz to neguje kožu sklonu perutanju i pucanju
 • pantenol B5 koji hrani kožu i sprečava njeno perutanje i crvenilo
 • retinol koji uklanja mrtve ćelije površinskog sloja koža i pomaže pri stvaranju novih ćelija, te ima antiaging dejstvo
 • vitamin E koji je savršen antioksidans

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Ultra care”:


 • Pojačana hidratacija
 • Smanjivanje sitnih bora
 • Regenerisana i remodelirana struktura kože
 • Usporena pojava novih bora

NAPOMENA: Antiage krema “Dr Bogdanović Ultra care” NIJE testirana na životinjama.

 

Da biste već danas PORUČILI kremu “Dr Bogdanović Ultra care” za sve tipove kože kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Hydra care” za negu svih tipova kože lica i vrata kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Perfect care” za negu normalne i masne kože lica kliknite OVDE.