Dr Bogdanović
Ultra care + Perfect care

Promo cena: 3780,00 RSD
Cena sa 20% POPUSTA: 3020,00 RSD


Antiage krema “Dr Bogdanović Ultra care” namenjena je za 24 časa intenzivne nege suve i osetljive kože, kao i regije oko očiju. Pored toga, negu kože čini posebno lakom jer SAMO jednu kremu možete koristiti tokom celog dana. Neka i vaša koža bude osvežena, zaštićena i bez bora uz pomoć hidratantne kreme sa hijaluronom i ši buterom!

Antiage krema “Dr Bogdanović Perfect care” namenjena je za 24 časa nege normalne i masne kože. Prednost ove kreme je što je možete koristiti i ujutru i uveče, te svakodnevna rutina nege kože konačno postaje laka i ne oduzima mnogo vremena! Za hidriranu, osveženu i kožu bez bora tu je hidratantna krema sa hijaluronom i ši buterom!

Aqua/Water, Mineral oil, Shea butter, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Petrolatum, Ceteareth 20, Hyaluronic Acid, Glyceril Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Laminaria Hyperborea extract, Tocopherol, Sesamum oil, Grapeseed oil, Jojoba oil, Apricot Kernel oil, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Panthenol, Cyclomethicone, Dimethicon, Colloidal Silver, Hydrogen Peroxide, Fragnance.

Aqua/Water, Shea butter, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Petrolatum, Ceteareth 20, Hyaluronic Acid, Glyceril Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Grapeseed oil, Jojoba oil, Apricot Kernel oil, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Panthenol, Cyclomethicone, Dimethicon, Triethanolamine, Colloidal Silver, Hydrogen Peroxide, Fragnance.

“Dr Bogdanović Ultra care”
Antiage krema za suvu i osetljivu kožu
24 časa zaštite i nege!

Iako svi tipovi kože zahtevaju svakodnevnu negu kako bi lice bilo lepo, a koža zdrava, posebnu pažnju zahteva suva i osetljiva koža, kao i regija oko očiju, gde je koža izuzetno nežna. Suva i osetljiva koža lako puca i sklona je perutanju, kao i različitim reakcijama na spoljašnje uticaje, a na njoj se nakon 30. godine lako stvaraju prve vidljive fine bore. Zato je veoma važno pažljivo i pravilno odabrati kremu koja će je dovoljno nahraniti, hidrirati, ukloniti bore, sprečiti nastanak novih, ali je i zaštititi od negativnog dejstva spoljnih uticaja.

Zato je stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, a u saradnji sa renomiranim farmaceutima, uložio iskustvo i znanje stečeno kroz više od 25 godina rada sa pacijentima u stvaranje antiage linije krema među kojima se nalazi i ULTRA CARE - hidratantna krema za potrebe intenzivne nege suve i osetljive kože, kao i regije oko očiju!

S obzirom na to da suva i osetljiva koža zahteva svakodnevnu intenzivnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, hranjenje, regeneraciju, ali i hidrataciju u cilju održavanja svežine, redukcije bora i prevencije stvaranja novih, to je i osnovni zadatak kreme za lice “Dr Bogdanović Ultra care”.

 

Delovanje kreme Ultra care

dr bogdanovic cosmetics ultra care Hijaluron (za hidriranje kože) + ši buter (shea butter stvara zaštitni sloj)

Dr Bogdanović Ultra care krema jebogata hijaluronom, shea butter-om i esencijalnim uljima i ima snažan antiaging efekat te izaziva regeneraciju na ćelijskom nivou, što dovodi do:

 • duboke hidratacije,
 • hranjenja kože,
 • značajnog UMANJENJA bora
 • prevencije starenja kože
 • i stvaranja zaštitnog filma.

Zbog svog sastava, ova krema pomaže u izgradnji neuro-transmitera koji su odgovorni za održavanje tonusa mišića, a bolji tonus mišića znači i manje opuštenu kožu!

Hijaluron, kao prirodna supstanca koja se već nalazi u vezivnom tkivu kože, vezuje vodu i omogućava bolju hidrataciju, održava tonus i volumen kože i neutrališe štetne slobodne radikale, pa je koža osvežena i zategnuta, a bore uklonjene.

Ši buter dovodi do regeneracije i transformacije kože što utiče na popravljanje vlažnosti, tonusa i elastičnosti, te se dobija efekat prirodnog faceliftinga, a koža je oporavljena. Film koji stvara, štiti kožu od negativnih spoljašnjih uticaja, te sprečava preterano isušivanje kože, uz normalnu propustljivost pora (koža “diše”).

U kremi se još nalaze i:

 • ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, pa je odlično za suvu i osetljivu kožu
 • ekstrakt proteina pšenice koji hrani kožu
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki grožđa i ulja semenki kajsije koja popravljaju oštećenja nastala UV zračenjem na molekularnom nivou, što značajno usporava starenje i redukuje bore, a uz to neguje kožu sklonu perutanju i pucanju
 • pantenol B5 koji hrani kožu i sprečava njeno perutanje i crvenilo
 • retinol koji uklanja mrtve ćelije površinskog sloja koža i pomaže pri stvaranju novih ćelija, te ima antiaging dejstvo
 • vitamin E koji je savršen antioksidans

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Ultra care”:

 • Pojačana hidratacija
 • Smanjivanje sitnih bora
 • Regenerisana i remodelirana struktura kože
 • Usporena pojava novih bora

NAPOMENA: Antiage krema “Dr Bogdanović Hydra care” NIJE testirana na životinjama.

 

Da biste već danas PORUČILI kremu “Dr Bogdanović Hydra care” za sve tipove kože kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Hydra care” za negu svih tipova kože lica i vrata kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Perfect care” za negu normalne i masne kože lica kliknite OVDE.

“Dr Bogdanović Perfect care”
Antiage krema za normalnu i masnu kožu
24 časa savršene nege!

Normalna koža, da bi bila lepa i zdrava, zahteva svakodnevnu negu, baš kao i masna koža, koja je čvrsta i debela sa vidljivim porama i koja sporije stari, ali se bore ipak pojavljuju. Međutim, ona je zbog prirodnog zaštitnog filma sklona stvaranju akni, te je neophodno koristiti odgovarajuću kremu kako bi se držala pod kontrolom.

Posle 30. godine života, osobe sa ovim tipom kože dobijaju prve bore, pa je tada potrebno početi koristiti i antiaging kreme.

Baš zato je stručni tim poliklinike DIVA, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, sarađujući sa renomiranim farmaceutima, iskoristio svoje iskustvo i znanje sticano tokom više od 25 godina rada sa pacijentima i stvorio antiage liniju krema među kojima se nalazi i PERFECT CARE - hidratantna krema za potrebe nege normalne i masne kože!

Osnovni zadatak kreme za lice “Dr Bogdanović Perfect care” je da reguliše masnoću kože, sprečava stvaranje bora i redukuje već postojeće uz snažnu hidrataciju i izražen lifting efekat.

 

Delovanje kreme Perfect care

dr bogdanovic cosmetics perfect care

Hijaluron (za hidriranje kože) + ši buter (shea butter popravlja strukturu kože i njenu elastičnost, a ne stvara mitisere)

Dr Bogdanović Perfect care krema je bogata hijaluronom, shea butter-om i esencijalnim uljima pa ima snažan antiaging efekat, a uz to dovodi do regeneracije na ćelijskom nivou, što dovodi do:

 

 • duboke hidratacije,
 • značajnog osveženja i blistavosti
 • prevencije starenja kože.

Ova krema utiče na održavanje tonusa kože što znači i zategnutu kožu!

Hijaluron je bioaktivni hidratantni sastojak koji daje trenutno čvršću i zategnutiju kožu uz pojačanu hidratacijui održava tonus i volumen kože, te neutrališe štetne slobodne radikale, što sve dovodi do uklanjanja bora.

Ši buter utiče na regeneraciju kože, a ujedno i popravlja strukturu kože čime dovodi do više vlažnosti, tonusa i elastičnosti. Ne zapušava pore, te ne dovodi so stvaranja mitisera, što je veoma važno kada je reč o masnoj koži sklonoj aknama i bubuljicama. Uz to, štiti kožu od negativnih spoljnih uticaja.

 

U kremi se još nalaze i:

 • ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, pa se koristi za lečenje akni, bubuljica i problema sa kožom, a ujedno i pojačava učinak hidratacije
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki kajsije koje hrane kožu, daju joj vlažnost i štite od loših spoljnih uticaja, ali i deluju prilikom uklanjanja bora i zatezanja lica, a rezultati su brzo vidljivi
 • slobodne masne kiseline iz ulja semenki grožđa koje saniraju povrede kože nastale usled UV zračenja i usporavaju starenje
 • pantenol B5 neguje kožu i regeneriše je
 • retinol koji uklanja mrtve ćelije površinskog sloja koža i pomaže pri stvaranju novih ćelija, te ima antiaging dejstvo
 • vitamin E koji je savršen antioksidans

 

Rezultati redovnog korišćenja kreme“Dr Bogdanović Perfect care”:

 • Koža je osvežena
 • Prevencija starenja
 • Regenerisana  struktura kože
 • Ublažavanje bora za samo 3 do 4 nedelje
 • Usporena pojava novih bora

 

NAPOMENA: Antiage kreme iz kolekcije “Dr Bogdanović Cosmetics” NISU testirane na životinjama.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Hydra care” za negu svih tipova kože lica i vrata kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Ultra care” za negu suve i osetljive kože lica i regije oko očiju kliknite OVDE.

 

Ukoliko želite da saznate sve o antiage kremi “Dr Bogdanović Perfect care” za negu normalne i masne kože lica kliknite OVDE.