Kreme dr Bogdanović – celodnevna zaštita i nega lica i vrata!

Antiage kreme “Dr Bogdanović Hydra care”, “Dr Bogdanović Ultra care” i “Dr Bogdanović Perfect care” posebno su kreirane za 24 – časovnu negu različitih tipova kože. One su proizvod višedecenijskog iskustva i znanja stečenih tokom više od 25 godina rada sa pacijentima stručnog tima poliklinike “Diva”, na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, u saradnji sa renomiranim farmaceutima.

Kreme sadrže pažljivo odabrane sastojke koji, u zavisnosti od tipa kože, neguju, hidriraju, štite, hrane i pomažu u regeneraciji kože lica i vrata. One su neophodne za prevenciju starenja kože, utiču na redukciju bora i savršen su nastavak terapije nakon laserskih tretmana u poliklinici Diva. Zato ih lekari specijalisti poliklinike “Diva” preporučuju svojim pacijentima.

Jer koža lica i vrata zahteva negu, bez obzira na godine, a pravilno odabrana krema, pomaže da koža bude lepa i zdrava! Na raspolaganju su vam tri kreme, a vi se, u zavisnosti od uzrasta i vašeg tipa kože, odlučite za jednu i obezbedite svojoj koži sve što joj je potrebno.

Recite Ne finim borama na licu i izaberite jednu od krema iz linije dr Bogdanović.